Zero Chill, noul serial despre patinaj de pe Netflix

Toti fanii patinaj sunt fara doar si poate cei mai incantati. Noul serial Zero Chill este disponibil din data de 15 martie pe platforma.

In acest serial, talentata patinatoare de 15 ani, Kayla MacBentley trebuie sa abandoeze totul atunci cand familia sa se muta din Canada in Regatul Unit pentru ca fratele sau sa poata sa intre la o prestigioasa academie de hochei. Kayla si Mac sunt amandoi cu adevarat magici ambii pe gheata, dar abordarea lor este total opusa.

Pentru ea, patinoarul este locul unde se simte cel mai bine, in viata iar pentru Mac este vorba despre un camp de batalie unde se bate pentru a dovedi ceea ce stie si pentru a face din adversarilor sai propii sau coechipierilor sai.

Serialul este ceeat de catre scenaristii Kirstie Flakous si John Regier. Este filmat in orasul Sheffield din Regatul Unit si ii pune cel mai bine in valoare pe Grace Beedie, Motherland Fort Salem si pe Dakota Bnjamin Taylor in rolurile prinicipale. Sarah Jane Potts, Doug Rao, Jade Ma, Oscar Skagerberg, Stanislaus Steinbichler si Christina Tam completeaza si ei castingul.

Serialul este fara doar si poate unul destinat adolescentilor, reluand temele obisnuite ale genului. Vom regasi aici o gasca de adolescenti, cu masculul lor alfa, cu un ego fara masura si la limita suportabilului. Kayla si prietenele sale exploreaza temele prieteniei, ale iubiri si ale conflictelor intre generatii. Serialul se poate baza deci pe o anumita lejeritate, pe un ritm sustinut, pe situatii comice si o drama destul de profunda.

Daca ti-au placut aventurile lui Kat si Justin in sezonul 1 din Spinning Out, care nu a mai fost rennoit si daca vrei sa iti iei revansa si sa iti revina pofta de a-ti lua patinele in picioare datorita acestui serial,trebuie neaparat sa il descoperi.

Lasă un răspuns