Xiaomi Mi 10 Pro s-ar putea încărca la 100% în aproximativ 35 de minute

Xiaomi a anuntat inca de anul trecut ca lucreaza la un sistem de incarcare rapida de 100W pentru smartphone-urile sale. In timp ce acest sistem de incarcare rapida nu are inca o data oficiala de lansare, Xiaomi dezvolta variante mai abordabile ale sistemului sau de incarcare rapida, in domeniile cu fir dar si fara fir.

Conform noilor zvonuri, Xiaomi ar lucra la smartphone-urile Xiaomi Mi 10 si Mi 10 Pro care urmeaza sa fie anuntate probabil in februarie anul viitor. In acest weekend, un raport nou scoate la iveala faptul ca Mi 10 Pro ar putea sa se incarce la 100% in aproximativ 35 de minute.

Dupa cum a indicat un informator pe site-ul de microblogging chinezesc, Weibo, Xiaomi a imbunatatit functia de incarcare rapida pe gama sa de smartphone-uri Mi 10. Mi Pro de la Xiaomi este capabil sa se reincarce complet in aproximativ 35 de minute. De altfel, constructorul a adaugat faptul ca incarcarea fara fir de 50W nu este inca gata complet si ca ar putea fi pusa la dispozitia utilizatorilor in primul semestru al anului 2020.

Conform scurgerilor de informatii, constructorul inca lucreaza la aceasta incarcare rapida si am putea vedea o solutie de incarcare fara fir de 50W in a doua jumatate a anului 2020. Membrii Foxcon au declarat faptul ca telefoanele Xiaomi Mi 10 si Mi 10 Pro au numele de cod J2, respectiv J1. De altfel, alte zvonuri au mentionat faptul ca smartphone-ul Xiaomi MJ2001J2E/C 5G gata sa fie Xiaomi Mi 10 a fost aprobat de catre 3C, organismul de certificare chinezesc si a dezvaluit faptul ca acest smartphone s-ar putea mandri cu faptul ca va beneficia de un suport de incarcare rapida de 30W. Prezenta lui Xiaomi pe site-ul 3C ar putea fi Xiaomi Mi 10 Pro care ar trebui sa fie livrat cu incarcatorul MDY-11-EB care suporta incarcarea rapida de 66W.

Un smartphone extrem de asteptat. Existenta lui Xiaomi Mi 10 Pro a fost in egala masura confirmata recent de catre presedintele Xiaomi, Lin Bin. Acesta din urma a raspuns unui fan mentionand faptul ca viitorul Mi 10 Pro va fi succesorul lui Mi 9 Pro. Pe langa aceasta informatie nu se stie mare lucru despre noile modele de la Xiaomi.

Mi 10 Pro ar putea fi primul smartphone de la Xiaomi care beneficiaza de un Snapdragon 865 si, datorita naturii chipset-ului sau, va fi compatibil cu retelele 5G. Nu au existat scurgeri majore de informatii in legatura cu Mi 10 Pro insa trebuie sa ne asteptam la un ecran mare AMOLED cu un breton mic sau o decupatie pentru camera frontala. Xiaomi ar putea folosi in egala masura tehnologia de camera sub ecran odata cu Mi 10 Pro.

Lasă un răspuns