Toate învățăturile s-au amestescat

Trăim vremuri destul de complicate dar totodată foarte interesante. Nu pot prezice viitorul, de altfel cred că nimeni nu poate face asta, însă ce vă pot spune e că o să vină vremuri ciudate pe care puțini ne lom trăi fericiți. Cei care trăiesc conștienți de pe acum o vor duce bine, de ceilalți mai bine nu mai vorbim.

Ideea e că am observat că nimic nu mai e la locul lui și că totul s-a amestecat. Oamenii nu mai știu ce e bine și ce e rău, ce e frumos și ce e urât, ce e corect și ce e incorect iar exemplele pot continua. Persoanele aleg să facă un lucru care în viziunea lor e ok și să nu facă altceva care, tot în viziunea lor, nu e tocmai ok și nimeni nu mai știe ce să mai creadă.

Din fericire mie mi-e foarte bine acum deși peste tot unde merg întâlnesc tot felul de anomalii, oameni care-ți pun bețe-n roate peste tot, hibe ale sistemului, corupție, hoție și tot ce se mai poate întâlni în țara asta. Sunt fericit că trăiesc în aceste vremuri fiindcă e cel mai bun moment să facem ceva care să rămână în istorie.

Lucruri rele care o să rămână și peste generații s-au făcut destule, o să aibă stră-nepoții noștrii despre ce să învețe la școală însă acum e perioada oportună pentru a ne salva pe noi toți din mocirla în care am intrat și pentru a rămâne în istorie drept pasărea Phoenix care a renăscut din propri-ai cenușă.

Așadar, în încheiere, vă recomand să trăiți cât mai conștient, să vă cântăriți de două ori alegerile și afirmațiile pe care le faceți și să fiți cât mai curioși pentru că doar noi mai putem face ceva pentru țara & lumea asta, nu conducătorii.

Lasă un răspuns