The Witcher este cu adevărat noul Game of Thrones?

Sezonul cu numarul 1 a fost lansat de cateva zile pe celebra paltforma de streaming Netflix. Dar ne putem intreba si noi acelasi lucru care se intreaba o multime de fani si impatimiti ai serialelor- oare „The Witcher” este cu adevarat noul „Game of Thrones”?

Daca aceasta intrebare este un lucru la care merita sa reflectam si sa meditam, creatorii sai au raspuns deja.

Cu cateva zile inainte de Craciun, Netflix a facut fanilor cel mai frumos cadou, punand pe platforma sa noul serial „The Witcher”, sezonul 1. Acest serial fantastic adaptat dupa saga liteara a lui Andrzej Sapkowski, il pune cel mai bine in valoare pe actorul Henry Cavill. Si se pare ca acest serial se va bucura in noul an si de un sezon cu numarul 2 si se spera ca va deveni un demn succesor pentru magnificul „Game of Thrones”.

Dar oare este la fel de bun si de puternic ca si acesta?

„The Witcher” este o ambitie foarte puternica a platformei Netflix, impartasita si de catre Lauren Schmidt, showrunner pentru serial. Aceeasta a declarat urmatoarele: „Dumnezeule. Sper ca vom putea fi la fel de populari sau sa avem macar acelasi succes ca si „Game of Thrones,. Si de ce nu am vrea asta? Din punctul meu de vedere, acest serial a deschis larg portile pentru genul fantasy, mai ales in ceea ce priveste serialele”.

Conform explicatiilor Laurei Schmidt, fara serialul „Game of Thrones”, probabil ca nu ar fi existat nici „The Witcher”. Aceasta a mai declarat ca mai demult, serialele fantasy erau vazute drept ceva apartinand doar unei nise masculine, de geeks si de nerds. Si cum serialul „Game of Thrones” a spus Nu acestui lucru, oricine se poate regasi in genul fantasy. Deoarece, atunci cand este facut corect, asa cum trebuie, oricine se poate regasi in acest univers.

Doua seriale diferite.

Astea fiind spuse, sa nu va asteptati sa gasiti urme din „Game of Thrones” in „The Witcher”. Noul serial este cu totul diferit. Total diferit. Da, primul este absolut uimitor si incredibil. Un serial genial la care toata lumea s-a uitat cu placere, fiind un serial excelent. Dar noul serial „The Witcher” este cu totul altceva. Chiar nu exista loc pentru comparatii. Nu isi au deci rostul.

Si cu siguranta cele doua seriale au un loc bine stabilit in inima fanilor inraiti. Nu-i asa?

Lasă un răspuns