Serialul Firefly Lane are un succes imens pe Netflix

Dupa Bridgerton, Lupin sau alte seriale lansate in ultima vreme de Netflix, iata inca un serial original Netflix care se bucura de succes. Este vorba despre Firefly Lane.

Are un casting de soc, o poveste de prietenie, tradari si mai multe decenii reamintite si este deci o adaptare a unui best-seller care reuneste toate ingredientele pentru a se bucura de succes.

Am putea spune chiar ca este cea mai frumoasa surpriza semnata Netflix. In rolul principal si producatoare, Katherine Heigl din Grey’s Anatomy revine in forta si o face foarte frumos alaturi de Sarah Clarke, amuzanta blonda din Scrubs sau How I Met Your Mother. Un duo perfect deci pentru un nou serial.

Iar povestea este una foarte solida- este vorba despre o prietenie intre fete, doua fete care par foarte diferite, dar care devin foarte repede cele mei bune prietene din lume. Chiar daca relatia lor va cunoaste si zile bune si zile mai rele….

La fel ca si This Is Us, le urmarim pe cele doua eroine pe 3 decenii, in diferite etape ale vietii lor. Fiecare episod alterneaza astfel intre adolescenta, viata lor de tinere, cand lucreaza impreuna si viata lor de acum care este foarte diferita… una este o vedeta de televiziune, cealalta este o mama casnica, pe cale sa divorteze.

Si in toate perioadele prezentate, putem vedea de ce si cum Tully atrage mereu lumina inspre ea si uneori o pune intr-un con de umbra pe Kelly in ciuda afectiuniii dintre ele.

Si aceste diferente continua sa creeze diferite tensiuni, mai ales atunci cand Kelly afla despre o noua tradare, care o implica pe fiica sa, dar si pe sotul ei.

Rasete, lacrimi, un portrtet al unor femei moderne, flashback-uri care ne permit sa calatorim inapoi in timp, o ambianta feel good si evident, multe drame. Un serial cu o multime de asi in maneca!

Lasă un răspuns