Pantofii grafici, cei mai frumoși pantofi ai anului

Imprimeuri geometrice, decupaje contrastante, detalii originale, forme desenate parcă de un copil, broderii în zigzag… în acest an cei mai frumoși pantofi ai anului 2021 vor fi cu siguranță cei cu motive grafice în alb și negru. De la cei mai frumoși bascheți cu motive până la cei mai frumoși pantofi eleganți, trecând și prin balerinii cu vârf ascuțit, se pare că tendința cea mai în vogă va fi cea a celor mai frumoși graphic shoes.

După ce bascheții imaculați au fost cei mai trendy în anul 2020, nebunia grafic șic va fi cea mai în vogă pentru 2021. Despre ce este vorba mai exact? Despre pantofi cu o formă, cu imprimeuri sau cu un toc geometric. Cercuri, pătrate, modele în zigzag, triunghiuri sau romburi… cele care iubesc geometria dar și pantofii vor fi cele mai fericite cu siguranță.

Atenție însă. Asta nu înseamnă că trebuie să te transformi într-un clown. Ba din contră. Tendința se vrea a fi mai degrabă soft în alb și negru. Motivele sunt deja de ajuns. Nu trebuie să mizezi pe cele mai puternice culori. Cu imprimeurile, decupajele sau detaliile sale, pantoful grafic al anului 2021 este mai mult decât de ajuns pentru a te pune cel mai bine în valoare.

Motive etnice pe o pereche de balerini cu decupaje geometrice, sandale cu toc cu zigzaguri în alb și negru, motive brodate ca o tablă de șah pe pantof slip on sau zigzaguri din nou pe frumoșii Stan Smith… vei avea de unde alege indiferent de gusturi și de stil.

Cu aceste frumuseți la picioarele tale, va trebui să porți în rest o ținută cât mai simplă sau clasică. Franjurii, motivele ajurate sau brodate, contrastele de materiale sau de linii geometrice sunt cea mai bună idee pentru a te pune în valoare.

Lasă un răspuns