O rochie șic pentru vara anului 2021

Odată cu venirea verii, toate fashionistele înrăite visează la cele mai frumoase modele de rochii care să le pună în valoare și care să le facă să fie cele mai feminine și mai șic fără prea multe eforturi. Ai nevoie de inspirație? Iată care sunt cele mai frumoase modele de rochii pentru avara anului 2021.

O rochie plin de clasă și romantică cu broderii englezești. Rochiile cu broderii englezești sunt cele care te vor ajuta să fii cea mai boemă, dar și cea mai senzuală, datorită jocului de transparență. O rochie cu spatele gol, în nuanțe de roz este cea mai bună idee. Broderiile, tule-ul, dantela sau detaliile croșetate sunt foarte șic.

Senzuală în rochia tip furou. Dacă vrei să fii cea mai lejeră dar și cea mai senzuală, rochia tip furou este cea mai bună alegere. Poți purta peste un kimono sau o vestă mai loose pentru cel mai casual look. Dar și cel mai feminin datorită sandalelor cu toc.

Rochia fluidă, tip tunică sau cămașă. accesorizată cu o curea sau nu, este rochia ideală de purtat vara la birou. Cu un guler în V și cu o curea ca de kimono, în alb și negru sau cu cele mai frumoase imprimeuri geometrice, te va ajuta să fii cea mai frumoasă. Completează ținuta cu o geantă cu franjuri și sandale tip gladiator și nu ai cum să dai greș.

Rochia cu imprimeuri florale. Nu există o primăvară sau o vară fără acest gen de rochie. Cu un guler Claudine, fără mâneci, rochia cu imprimeuri florale negre pe un fundal roz, te va face să o adori.

Rochia tip bustieră. Umerii dezgoliți sunt mai mult ca niciodată de actualitate. Pe lângă topul Bardot, rochia tip bustieră este cea care te ajută să te dezvălui cu subtilitate și senzualitate. Cu buline este extrem de șic.

Lasă un răspuns