La Casa de Papel sezon 4 – cine este noul dușman al hoților? Teorii

Sezonul 4 al serialului La Casa de Papel nu are inca o data oficiala de difuzare pe Nettlix insa fanii sunt din ce in ce mai nerabdatori sa afle mai multe lucruri. In urma cu cateva zile, Itziar Ituno, care joaca rolul lui Raquel/Lisabona a dezvaluit un indiciu important asupra a ceea ce ne asteapta in acest nou sezon – hotii vor avea un nou dusman prezent in interiorul bancii. Insa despre ce este vorba mai exact? Iata 4 teorii cu privire la identitatea acestuia.

Hotii din gasca Profesorului nu vor avea timp sa se odihneasca in sezonul 4 al serialului La Casa de Papel. In finalul sezonului 3 Nairobi a fost ranit mortal in urma unei manipulari ale Aliciei si Profesorul suferea din cauza ca era convins de faptul ca Raquel este moarta. Actrita care o interpreteaza pe Raquel a dezvaluit recent ceea ce s-ar putea petrece in sezonul 4 care va fi dfiuzat incepand cu anul 2020. Hotii vor avea un dusman mare in interiorul bancii. Insa despre cine poate fi vorba?

Ostatica interpretata de Belen Cuesta. Telespectatorii spanioli au remarcat un detaliu surprinzator care altora poate le-a scapat. In mai multe episoade ale partii a treia a serialului La Casa de Papel, camera se opreste asupra chipului uneia din ostatice. Aceasta din urma este interpretata de catre Belen Cuesta, o actrita celebra in Spania. Dificil sa credem ca este vorba despre o simpla coincidenta. Pare destul de ilogic ca noul dusman sal hotilor sa fie tocmai Belen Cuesta. Se va dovedi a fi mai periculoasa in continuare?

Arturo. Arturo a fost prezent si in sezonul 3 al serialului si chiar s-a infiltrat si el in banca chiar daca nu am inteles de ce. Este posibil sa se revolte la un moment dat cum a facut in primele doua sezoane.

Tatiana. Tatiana va fi importanta in sezonul 4 al serialului La Casa de Papel? Tanara femeie pe care am vazut-o intr-un episod era iubita lui Berlin la acea vreme si acesta isi dezvaluia planul Profesorului. Unii sunt de parere ca Alicia si Tatiana sunt in realitate una si aceeasi persoana. Insa o alta teorie explica ca aceasta ar fi fost infiltrata printre ostatici. Conform unor internauti, Tatiana, enervata din cauza ca nu face parte din planul Profesorului si al lui Palermo, si-ar dori sa se razbune, incercand sa faca in asa fel incat jaful sa esueze.

Lasă un răspuns