În ce alte seriale îi putem urmări pe actorii din La Casa de Papel?

Actorii vedeta ai serialului La Casa del Papel nu joaca doar in acest serial care s-a bucurat de un succes imens in randul telespectatorilor din intreaga lume. Descopera si alte roluri ale acestora pe micul ecran.

I-ai adorat in serialul La Casa del Papel? Este imposibil pentru tine sa iti imaginezi un sfarsit de vara fara sa revezi actori precum Úrsula Corberó, Miguel Herrán, Alvaro Morte? Sau sa nu ii mai revezi pe Alba Flores si Pedro Alonso inainte de difuzarea szonului 4 al serialului pe Netflix? Nu trebuie sa intri in panica, actorii acestui serial de succes spaniol sunt pe val in cadrul altor seriale, la randul lor de succes. Iata care sunt acestea.

Miguel Herrán si Jaime Lorente, alias Rio si Denver, doi dintre hotii gastii vedete din serialul cunoscut La Casa del Papel, apar in distributia unui alt serial Netflix, Elite, al carui sezon 2 urmeaza sa fie difuzat din aceasta toamna. Primul joaca rolul lui Christian, unul din studentii din Las Encinas, una din cele mai cunoscute scoli din Spania, scoala in care are loc un asasinat teribil. Al doilea il interpreteaza pe Nano, un fost detinut, destul de periculos. Maria Pedraza, care juca rolul lui Alison Parker, una din ostaticele din primele doua sezoane ale serialului La Casa del Papel face in egala masura parte din distributie.

Inainte de a-l interpreta pe celebrul Profesor, Alvaro Morte a interpretat rolul unui medic timp de trei ani in telenovela spaniola El Secrete del Puente Viejo. Se va reintoarce in curand cu The Pier, noua creatie a lui Alex Pina, barbatul care se ascunde in spatele serialului de succes La Casa del Papel.

Pedro Alonso, alias Berlin in serialul La Casa de Papel are rolul principal in serialul Grand Hotel. In acest serial drama al carui actiune se deruleaza la inceputul secolului 20, un tanar pe nume Julio este angajat la un hotel la care lucra si sora sa inainte de a disparea fara urma. Pedro Alonso joaca rolul lui Diego, directorul acestei institutii, un barbat ambitios si zgarcit al carei sotii va cadea in mrejele lui Julio.

Úrsula Corberó urmeaza sa joace in sezonul 2 al serialului Snatch, un serial adaptat dupa lung-metrajul lui Guy Ritchie, lansat in 2000. Aceasta joaca rolul unei ucigase in serie.

Lasă un răspuns