Fusta tip portofel, un veritabul must have

Care este cea mai trendy piesă vestimentară a primăverii? Fusta portofel, adică fusta petrecută care te va ajuta să fii cea mai elegantă, cea mai șic dar și cea mai cool sau cea mai modernă.

Moda se pare că devine din ce în ce mai retro. Stilul seventies este cel mai trendy deja de anul trecut deja si cele mai emblematice piese vestimentare ale acestui an se poartă din nou fără complexe și fără moderație.

Clasică dar șic, fusta portofel este cea care revine pe scena modei, puțin regândită sau reinventată. Dar nu uită însă cu toate acestea să își păstreze caracterul său glamour care o ajută să fie cea mai fermecătoare. Printre croieli și materiale iată cum trebuie să alegi piesa vestimentară must have a primăverii anului 2021.

Materialele, cel mai important lucru. Caracterizată printr-un joc de materiale, fusta tip portofel trebuie să aibă cele mai frumoase materiale și cele mai calitative.

În acest an, fusta portofel este prezentă pe scena modei din mai multe materiale: din piele clasică, din piele suede, din materiale fluide, din denim, cu buzunare în față… cu alte cuvinte, se adaptează perfect tuturor gusturilor și stilurilor dar și schimbărilor de temperatură cu care vine uneori primăvara.

Trei lungimi, trei tipuri de ținute. Cea care este numită wrap dress în engleză, este disponibilă în mai multe lungimi în anul 2021. Scurtă, midi sau lungă, vei avea deci de unde alege. Dacă vrei să fii mai sexy, vei alege cu siguranță un model scurt. Cea midi este perfectă pentru a merge la birou.

Dar dacă vrei să fii cea mai cool și mai fashion alege o fustă tip portofel lungă. Alături de bascheți vei fi cea mai frumoasă. Sau alături de pantofii cu șireturi, un alt must have al primăverii.

Lasă un răspuns