Cum poți fi șic purtând stilul boho în oraș?

Stilul boho şic sau boem şic este un stil foarte în vogă de ceva ani încoace deja. Este un stil misterios, feminin, elegant şi un must have al noului sezon toamnă-iarnă 2016-2017.

Stilul boho sau stilul gipsy cum mai este numit, ţi se pare a fi de nepurtat în oraş? Nu ţi se pare a fi un look şic? Ei bine, nu e chiar aşa. Este foarte uşor de adoptat în viaţa de zi cu zi.

Unele elemente sunt proprii stilului boho şic. Aici intră piesele vestimentare lungi şi oversize, hainele şi accesoriile cu franjuri sau culorile calde. Din păcate fusta lungă şi rochia maxi nu se potrivesc tuturor. Dar asta nu înseamnă că nu poţi purta o fustă mai scurtă sau o pereche de pantaloni scurţi.

Adoptă accesoriile tipice unui look boho. Aici lista este una foarte lungă. O pălărie foarte mare, o geantă cu franjuri, o curea împletită, eşarfe, ochelari de soare rotunzi, inele XXL, coliere chocker…

Poartă piese vestimentare cât mai colorate. Culorile calde şi piesele vestimentare boho şic sunt indisociabile. Roşul, portocaliul, galbenul sau cărămiziul sunt cele mai bune alegeri. Rochiile maxi înflorate arată cel mai bine alături de aceste nuanţe.

Mizează pe cele mai frumoase piese vestimentare din dantelă. Un material preţios şi uneori destul de discret, dantela este cel mai adesea, asociată cu un look boho şic. Topuri, rochii, fuste, chiar şi pantaloni, totul este permis. În ceea ce priveşte culorile, cel mai bine ar fi să mizezi pe clasicul negru care merge chiar cu orice. Sau pe tonurile de alb sau de crem.

Cele mai frumoase piese vestimentare pe care poţi miza- o rochie roşie cu franjuri, cu mâneci tip clopot, o rochie înflorată în nuanţe de cărămiziu, o vestă cu franjuri sau o pereche de pantaloni dantelaţi foarte largi.

Lasă un răspuns