Cele mai bune seriale care sunt în realitate adaptarea unor romane

In spatele serialelor noastre preferate, cel mai adesea se ascund unele romane. Si chiar daca de unele stim- Game Of Thrones, The Handmaid’s Tale, 13 Reasons Why, Outlander sau Bridgerton, uneori nici nu ne dam seama de faptul ca ultima noastra sedinta de binge-watching este adaptatarea unei opere literare.

Valeria. Adaptarea operei de succes a lui Elisabet Benavent, acest serial spaniol o urmareste pe Valeria, o tanara care sufera de sindromul paginii albe in timp ce traverseaza si o criza conjugala. Din fericire poate conta pe cele mai bune prietene ale sale.

YOU. Este adaptarea romanului scris de Caroline Kepnes si il urmareste pe Joe, un librar din New York. Acesta se indragosteste la prima vedere de una din clientele sale, Guinevere Beck.o studenta care viseaza sa devina scriitoare. Dar aceasta va devine foarte repede obsesia sa.

Into The Night. Primul serial Belgian de pe Netflix, acesta este adaptarea romanului polonez, The Old Axolotl. Soarele a devenit dintr-o data criminal. Cine este expus la lumina soarelui moare. Pasagerii si echipajul unui zbor de noapte incearca sa scape mergand inspre Vest.

Tiny Pretty Things. Inspirat de romanul scris de Sona Charaipotra si Dhonielle Clayton, acest serial ne duce la o prestigioasa scoala de balet din Chicago. Elevii, proveniti din medii diferite, sunt gata de orice pentru a reusi.
Dexter. Cel mai celebru criminal in serie este de fapt adaptarea unui roman de succes al lui Jeff Lindsay. Ziua, Dexter este un expert al serviciului medico-legal al politiei din Miami. Noaptea, isi satisfice pulsiunile criminale, asasinand criminali care au scapat de justitie.

Lovecraft Country. Este adaptarea romanului cu acelasi nume al lui Matt Ruff si se deruleaza in Statele Unite in anii ’50 unde rasismul este omniprezent. Atticus Black se lanseaza intr-un road trip pentru a-si regasi tatal. Pe drum, se vor intalni cu membrii Ku Klux Klan, dar si cu numerosi monstri.

Lasă un răspuns