Ce se poartă la o fustă tip creion?

Chiar dacă o cămasă este cea mai bună alegere atunci când vine vorba despre fusta tip creion, mai ai de ales între o mulțime de piese vestimentare pentru a fi cea mai glamour și cea mai elegantă. Vrei să ai cele mai variate ținute și să îți schimbi stilul fără să schimbi însă fusta?

Ai de unde alege. Este de ajuns dacă alegi să mizezi pe o bluză, pe un tricou, pe o tunică. Iată câteva idei care să te inspire.

Un look clasic alături de fusta tip creion. Ținutele clasice fac în majoritatea cazurilor minuni. Deci nu trebuie să te stresezi prea tare. O fustă tip creion, o cămașă și gata. Totul ține însă de detalii și de accesorii. Poartă o cămașă simplă albă la o fustă din piele suede foarte în vogă în primăvara anului 2021 sau o cămașă din denim la o fustă foarte colorată.

Dacă vrei să fii însă foarte originală, poartă cămașa înnodată deasupra taliei. Adaugă ținutei pantofi eleganți, cercei fanteziști, o geantă…

Fusta tip creion în versiune rock. Poți fi originală cu cea mai clasică fusta? Ei bine, da. Este posibil și chiar foarte ușor. Poartă la fusta tip creion un tricou vintage. Alege un model de fustă din piele sau în carouri, uni sau chiar neagră pe care să o porți la o geacă de piele și la pantofi cu ținte.

Un look sporty șic. O cămașă din denim, un tricou cu mesaje sau un pulover tip sweat arată cel mai bine la o fustă tip creion mulată din jersey. Dar și la o pereche de bascheți cu platforme.

Un look confortabil. O tunică mai largă arată și ea foarte bine la o fustă tip creion. Atenție însă, fusta trebuie să fie foarte mulată pentru a contrasta cu topul.

Lasă un răspuns