Ce pantofi se poartă alături de indemodabilul trenci?

Din familia pieselor vestimentare, de bază, indemdabile pentru sezonul rece, trenciul este cu siguranţă cel mai frumos. Este practic, foarte confortabil şi plin de clasă. Este modelul perfect de geacă care să te transforme într-o fashionistă British şi foarte preppy în acelaşi timp.

În plus, fie că îţi plac tocurile de tot felul, încălţămintea mai comodă, mocasinii sau bascheţii, trenciul merge de minune cu orice tip de încălţăminte. Dovada în acest articol.

Trenciul alături de botine fără toc. Aviz cele care au un un stil rebel şi rock and roll. Botinele fără toc merg de minune cu botinele fără toc. Cu ţinte, cu bride, din două tipuri de material sau cu imprimeuri, vei avea de unde alege. Un trenci mai lung poate să pună cel mai bine în valoare o rochie scurtă.

Trenciul alături de bascheţi. Nu avem cum să trecem pe lângă modelele de pantofi must have ale fiecăui sezon. Este vorba, bineînţeles, despre bascheţi. Alături de un trenci mai lung, bascheţii mai joşi de genul Stan Smith, adidaşii sau sneakerşii Air Max sau unele modele mai urbane de pantofi slip-on sunt de mare efect.

Poţi miza pe o ţinută compusă dintr-un trenci mai elegant şi o pereche de pantofi casual. Cu ea, poţi fi sigură că vei atrage atenţia peste tot. Cine a spus că pantofii fără toc nu pot fi eleganţi?

Trenciul şi tocurile. O pereche de pantofi cu toc sau de botine trendy cu toc arată cel mai bine alături de un trenci mai lung în nuanţe de camel. Alături de o rochie, de o pereche de blugi boyfriend şi de o bluză în dungi albe şi roşii nu ai cum să dai greş.

Poartă trenciul tău peste tot alături de rochii şi de ghetele Chelsea, de pantaloni sau de fuste. Si nu trebuie să mizezi doar pe nuanţele de bej sau camel. Si cele de roşu, de albastru sau negru sunt foarte potrivite.

Lasă un răspuns