5 sfaturi pentru a purta pantalonii palazzo cu eleganță

În sezonul toamnă –iarnă 2016-2017 pantalonii foarte largi sau pantalonii palazzo sunt cei mai în vogă. Şi nu e de mirare. Nu au pereche atunci când vine vorba despre a alungi silueta şi pentru a o defini aşa cum trebuie.

Iată cum trebuie să fie purtaţi cei mai largi pantaloni ai sezonului pentru a fi cea mai elegantă şi cea mai stilată.

Materialele. Cel mai bine ar fi să privilegiezi materialele mai fine şi mai subţiri sau amestecurile de poliester de calitate mai degrabă decât lâna, fetrul sau tweed-ul sau cele mai mătăsoase pentru un efect mai şic. Poartă de exemplu o pereche de pantaloni palazzo în nuanţe de gri alături de o cămaşă înflorată şi de un cardigan foarte lung.

Detaliile. Pliurile în talie sau manşetele la pantaloni sunt cele mai frumoase detalii care pot pune pantalonii palazzo în valoare. Pantalonii gri cu manşete voluminoase care acoperă pantalonii arată cel mai bine.

Topurile de privilegiat. Dacă vrei să îţi pui în valoare talia, cel mai bine ar fi să porţi alături de pantalonii palazzo un top mai ajustat sau mai mătăsos, de purtat în pantaloni. O cămaşă albă arată cel mai bine alături de pantalonii palazzo în nuanţe de bordo. Sau mai poţi miza pe un pulover tricotat mai lung în aceeaşi nuanţa ca şi a pantalonului. Puloverele care degajează uşor umerii sunt cele mai frumoase în acest sezon.

Lungimea. Regula generală- cu cât pantalonii sunt mai ampli, cu atât trebuie să fie mai lungi. Cei care ajung pe jos, îţi vor alungi silueta la maximum.

Pantofii. Pantofii care alungesc silueta sunt un must have pentru a alungi silueta. Cei cu platformă sunt şi ei un veritabil must have. Dar asta nu înseamnă că nu poţi purta bascheţi la pantaloni pentru cea mai cool şi mai urbană alură. Cei metalizaţi sau cu animal print sunt un must have.

Lasă un răspuns