5 feluri în care îți poți arăta șosetele cu stil

Un lucru este sigur. Şosetele care se arată ostentativ din pantofi, sunt fără doar şi poate una din cele mai forte tendinţe ale noului sezon. Buline, dungi, linii sportswear,paiete sau şosete cu volănaşe… se pare că şosetele sunt cele mai cool detaliu care să îţi pună de acum înainte toate ţinutele în valoare.

Cum le poţi arăta peste tot cu stil? Îţi venim în ajutor cu câteva idei de ţinute.

Dacă vrei să obţii o ţinută de badgirl, poţi miza pe o pereche de botine cu şireturi de genul Dr. Martens sau pe o pereche de biker boots foarte rebele, pe care să le porţi la blugi rulaţi puţin la nivelul gleznelor şi la o pereche de şosete cu mesaje.

Dacă vrei să obţii un look mai sporty şic, poţi miza pe o pereche de bascheţi negri pe care să îi porţi la şosete albe cu logo-ul mărcii tale preferate. Le poţi purta cu blugi cropped sau şosetele mai lungi se pot purta cu o pereche de pantaloni scurţi pentru un minunat look à la Rihanna.

Dacă vrei să obţii un look mai de şcolăriţă, cel mai bine ar fi să mizezi pe şosetele cu volănaşe sau cu paiete, de purtat cu o pereche de pantofi tip derby. Vei obţine o ţinută perfectă de şcolăriţă. Dar şi mocasinii sau pantofii tip babies, sunt cea mai bună idee. O fustă cu imprimeuri sau o pereche de pantaloni cu o lungime 7/8, o cămaşă şi un blazer foarte lung şi ai obţinut ţinuta perfectă.

Dacă vrei să obţii un look foarte romantic, poţi purta şosetele alături de saboţii din lemn. Sunt feminini şi vintage şi pot fi puşi cel mai bine în valoare de şosetele cu buline, volănaşe sau inimioare. Se pot purta chiar şi alături de pantofii eleganţi.

Dacă vrei să obţii un look mai original, poartă şosetele cu un imprimeu mai copilăresc sau mai amuzant alături de adidaşi New Balance. O pereche de adidaşi cu volănaşe îi pot pune cel mai bine în valoare.

Lasă un răspuns