3 feluri șic și cool în care poți purta geaca doudoune

Care este cea mai frumoasă geacă a sezonului? Geaca doudoune, bineînţeles. Iar în acest sezon rece, geaca doudune este cea care te va ajuta să lupţi pe 2 fronturi. De ce spunem asta? Pentru că mai întâi, este cea care te ajută să faci faţă cu brio temperaturilor scăzute de afară. În plus, te va ajuta să fii cea mai cool deoarece este un veritabil must have al iernii 2016.

Înlocuieşte geaca ta de piele cu o geacă doudune şi nu vei regreta. O geacă în nuanţe de roşu va arăta cel mai bine alături de o pereche de blugi asimetrici, cu benzi laterale sau cu efect de patchwork. Poţi purta şi un body mai gros, în nuanţe de gri la ţinută şi poţi fi sigură că nu ai cum să treci neobservată cu aceasta. Cizmele în nuanţe de argintiu pot completa de minune ţinuta.

Creează cel mai frumos contrast alături de pantaloni eleganţi. Cine ar fi crezut că geaca doudoune se poate transforma în cel mai bun aliat al unei working girl? Ei bine, da, geaca doudoune arată cel mai bine alături de o pereche de pantaloni de costum. Alege o nuanţă mai sobră, o cămaşă în nuanţe de kaki şi o pereche de mocasini pentru a obţine cele mai frumoase ţinute. Vei obţine o ţinută simpla, plină de clasă fără prea multe bătăi de cap.

Pune în valoare cea mai frumoasă rochie maxi înflorată. O rochie foarte colorată şi foarte veselă, o pereche de sneakerşi coloraţi, cercei XXL în ureche, o geantă tip portofel la fel de colorată… cel mai trendy look al momentului. Dacă vei înlocui un palton sau o geacă clasică cu una doudoune imensă, poţi fi sigură că vei obţine cele mai cool şi cele mai stilate ţinute.

Tu cum vei purta geaca sezonului?

Lasă un răspuns